BuurtSuper

Buurtvereniging BuurtSuper
is er voor alle bewoners in
Stedenwijk Midden


 • BuurtSoep februari 2023

  Wanneer: 26 februari 2023 van 14:00 tot 16:00
  Waar: Buurtlokaal BuurtSuper op Doetinchempad 27 in Almere Stedenwijk

  BuurtSoep; hoe ziet dat eruit?

  Tijdens de BuurtSoep geniet jij als buurtbewoner van de zelfgemaakte soepen, snacks en taartjes die andere buurtbewoners meegenomen hebben. Als je dat leuk vindt heb je zelf ook iets meegenomen om te delen. Je wisselt de laatste nieuwtjes uit de buurt uit met bekenden, maar maakt ook kennis met een paar buren die je nog niet kent. Ook hoor je over de activiteiten in BuurtSuper, wie weet zit er een activiteit bij waar je de volgende keer naar toe wilt gaan. Ook is er nog ruimte voor buurtbewoners die graag actief willen bijdragen aan de BuurtSuper. Dan is de BuurtSoep een mooi moment om kennis te maken met andere actieve bewoners.

  De favoriete taartjes van Bert

  Bert was jarenlang een heel belangrijke spin in het web van actieve bewoners in Stedenwijk. Wij willen hem tijdens deze BuurtSoep gedenken door te genieten van zijn favoriete taartjes.

  Vragen en aanmelden

  Heb je nog vragen, wil je doorgeven dat je komt of dat je zelf iets wil maken? Bel of app dan met Kim op 06 420 38 501.

  Wees welkom!

In het verleden zijn er veel enthousiaste vrijwilligers geweest die met van alles meehielpen in ons buurthuis op Arnhemplein.

Wij hebben jullie weer nodig. Buurtbewoners waar zijn jullie?

Als je het leuk vindt om te helpen, of een activiteit op te zetten. Of ben je goed in klussen, verhalen schrijven, foto’s maken?


Meld je aan voor onze nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief staan de laatste ontwikkelingen en alle nieuwe activiteiten. Blijf op de hoogte!